Uitvoering, inspectie en toezicht railinfrastructuur

Point2Point Consultancy B.V. beschikt over een veelzijdige en jarenlange ervaring op het terrein van (multidisciplinaire) bouwprojecten in de railinfrastructuur. Die ervaring loopt uiteen van projectmanagement,- uitvoeringsbegeleiding, ARBO V&G- en Kabel & Leiding inspecties.

Veelzijdig dienstenaanbod

Point2Point Consultancy B.V. beschikt over de kennis en de flexibiliteit die een vereiste zijn bij bouwprojecten op een rond het drukke Nederlandse spoorwegnet. Onze kennis van voorschriften en regelgeving is actueel en gedetailleerd. Ten aanzien van de snel veranderde omstandigheden stellen wij ons flexibel op. Wij zijn gespecialiseerd in projectleiding, directievoering- en toezicht en kabelco├Ârdinatie. Samen met het opstellen van V&G-plannen, bijbehorende R.I. & E. en/of TRA's en het uitvoeren van ARBO V&G-inspecties, maken deze diensten deel uit van ons dienstenpakket. Tot onze opdrachtgevers behoren ProRail, spooraannemers en ingenieursbureaus.

Betrouwbaar en deskundig

Onze inbreng in bouwprojecten aan de spoorinfra kenmerkt zich door resultaatgerichtheid, integriteit, flexibiliteit, objectiviteit en transparantie. Daarmee is Point2Point Consultancy B.V. al gedurende langere tijd een betrouwbare en deskundige partij voor opdrachtgevers en partners bij multidisciplinaire bouwprojecten in de railinfrastructuur.

CONTACT

Willem Jansen

info@p2pcbv.nl

Volg ons